Hiermee kan ik jou helpen
Goesting om te beginnen?

Een betere wereld begint bij jezelf, daar ben ik van overtuigd. Weet jij niet helemaal meer wat je wilt en wie je bent? Heb je het gevoel dat je een beetje vast zit? Dan help ik je graag om de weg terug te vinden.

Gratis e-book

Download Start to Journal

Wil je weten wie je was voor je wist wat er van je werd verwacht? Dit inspirerende gratis e-book wijst je de weg.

Download en begin onmiddellijk met ontdekkend dagboekschrijven.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief #vergeetniettekijken

Zo krijg je net zoals duizenden andere lezers elke week een zalig pakket inspiratie en bekrachtiging in je mailbox.

Je ontvangt mijn adviezen om je relatie met jezelf en anderen te verbeteren, samen met boekentips, streamingparels, mijn favoriete lifehacks en nog veel meer.

Masterclass

Je perfectionisme de baas

Heb jij allerhande plannen, maar raakt er weinig gedaan? Misschien zit jouw (onbewust) perfectionisme er voor iets tussen.

In deze masterclass leer ik je hoe je je bewust wordt van je saboterende patronen in de richting van een leven als jezelf, en leer ik je de ruimte innemen die je verdient. Perfect imperfect. Voor minder gaan we niet.

Masterclass

Grenzen stellen voor beginners

Voel je dat er boosheid, verdriet of verbittering achter je eeuwige glimlach zitten? Of voel je je systematisch overweldigd en overprikkeld?

In deze masterclass leg ik je uit wat grenzen precies zijn, hoe je ze inzet om je relaties te verbeteren en versterken, en voorzie ik je van een werkboek en scripts om helder en correct aan te geven wat jij wilt en ervoor te zorgen dat jouw grenzen gerespecteerd worden.

Gratis e-book

Nooit meer op dieet

Tips en adviezen om te starten met periodiek vasten.

Wil je net als ik genieten van alle voordelen van periodiek vasten? Download nu mijn gratis e-book en leer alles wat je wilde weten om gezond te starten.

Online cursus

Vast & Zeker

Schrijf je in voor Vast & Zeker, mijn traject rond succesvol en gezond periodiek vasten

Heb jij het gevoel dat je voor eens en voor altijd wilt stoppen met diëten en nadenken over wat je wel en niet mag eten? I feel you. Mijn cursus Vast & Zeker is een dikke middelvinger naar de dieetindustrie, en een zacht dekentje voor jou.

E-book

186 machtige tips om je leven te verbeteren

Wat gebeurt er als je een jaar lang week na week boekentips, producttips, lifehacks, recepten en podcasts met de wereld deelt? Dan verzamel je heel veel tips.

Dit zalige e-book verzamelt er bijna tweehonderd uit het eerste jaar #vergeetniettekijken, mijn wekelijkse nieuwsbrief.

Opnames met werkboek (audio en video)

Drie krachtige masterclasses

In drie online masterclasses van telkens twee uur leer ik je hoe je jezelf kunt ontschamen, bekrachtigen met intentioneel denken, en je stress de baas wordt met zorg voor je zenuwstelsel.

De opnames van de masterclasses zijn afzonderlijk te koop, of samen in één pakket.

Kelly zegt foert!
Luister naar mijn podcast

Door vaker foert te zeggen tegen geïnternaliseerde regels, gedachten en gewoontes die je in de weg staan, kun jij voluit gaan voor waar je goesting in hebt. In mijn podcast leer ik je opnieuw kijken, voelen en vol overtuiging foert zeggen.