De inschrijvingen voor Kamp Foert zijn nu open. Meer info
Masterclass

Je perfectionisme de baas

Heb jij allerhande plannen, maar raakt er weinig gedaan? Misschien zit jouw (onbewust) perfectionisme er voor iets tussen.

In deze masterclass leer ik je hoe je je bewust wordt van je saboterende patronen in de richting van een leven als jezelf, en leer ik je de ruimte innemen die je verdient. Perfect imperfect. Voor minder gaan we niet.

Heb jij allerhande plannen, maar raakt er weinig gedaan? Misschien zit jouw (onbewust) perfectionisme er voor iets tussen. In deze masterclass leer ik je hoe je je bewust wordt van je saboterende patronen in de richting van een leven als jezelf, en leer ik je de ruimte innemen die je verdient. Perfect imperfect. Voor minder gaan we niet.

Perfectionisme is angst op hoge hakken.

Het draait niet om het behalen van perfecte resultaten, maar het vermijden van minder dan perfect.

Jammer genoeg is dat geen pasklaar recept voor een goed resultaat, maar vaker voor simpelweg niet durven beginnen, nooit tevreden zijn en heel je leven blijven hollen achter een wortel aan een stok waar je niet bij kunt.

Ben jij gefrustreerd omdat anderen meer lijken te doen, sterkere resultaten bereiken en je de indruk geven dat zij wel weten wat ze willen? Dan is de kans groot dat jouw perfectionistische stem te veel ruimte inneemt tussen je oren.

Ik leer je in deze masterclass waarom je je perfectionisme liefst niet de plak laat zwaaien in je leven, wat je kunt doen om het in te zetten op een manier die jou dient, en hoe je een voorbeeld kan zijn van perfecte imperfectie en menselijkheid, zodat je die zware last die je met je meedraagt eindelijk kunt neerleggen.

Visual Website Perfectionisme Blauw

Deze masterclass kopen?

Je ontvangt de opname van de live call, zowel in audio en video-format. Je krijgt ook een aanvullend werkboek met alle info en extra oefeningen om aan de slag te gaan met je eigen denkwerk.

Prijs: 147 euro

Ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil.
Dit is wat anderen vertellen:
"Heel waardevol, allerlei inzichten en ook zaadjes die geplant zijn, om verder over na te denken en te schrijven... en leve de octopussen😍"
Hadewijch
Over
Masterclasses
"Bedankt voor de superboeiende inzichten tijdens deze masterclass intentioneel denken!"
Annelies
Over
Masterclasses