Online traject

Note to Self

Schrijf jezelf gedurende vijf weken aan het stuur van je leven. Een zalig online programma waarin je dankzij journaling ontdekt wie je bent en wat jij nodig hebt. In groep, met de kracht van mensen die net zoals jij durven kijken en voelen.

Dit traject opent twee keer per jaar. Laat even je mailadres achter, dan mail ik je wanneer Note to Self opent voor inschrijvingen.

Wie ben jij als niemand kijkt? Wat zou jij doen als je niet in functie van anderen leefde, maar je hart en buikgevoel volgde? Waar sta jij jezelf in de weg als het gaat over je dromen en verlangens?

En hoe zou je leven eruit kunnen zien als je wat vaker luisterde naar de stem die fluistert dat er zoveel meer zou kunnen als je authentieker en voluit jezelf durfde te zijn? Zonder bang te zijn dat iemand zal zien wie je echt bent?

Het is tijd om los te laten wat je zou moeten zijn, zodat je weer kunt worden wie je altijd al wilde zijn. Jezelf.

Het is tijd om te beginnen luisteren, zodat je kunt ontdekken wie je echt bent.

Hoe zou je leven eruit zien als je krachtig was in je keuzes en beslissingen?
Omdat je niet bang was, maar wist wie je was en wat jij wilde?

In mijn online traject Note to Self leer ik je om actief aan de slag te gaan met één van de krachtigste tools die je ter beschikking hebt om jezelf te coachen en te ondersteunen: journaling of ontdekkend dagboekschrijven.

Door regelmatig in te checken en je interne temperatuur te nemen, bouw je aan een relatie met jezelf die inzet op zelfkennis, zelfacceptatie en zelfzorg.

Sticker Notetoself Big@2X

Welkom bij Note to Self

Note to Self is een machtig online programma waarmee je je –samen met mij en een groep anderen- wijdt aan het cultiveren van meer stilte, zelfzorg en het verwerven van de inzichten die je nodig hebt om de dingen te veranderen die aan verandering toe zijn.


Hou me op de hoogte

Interesse? Laat je mailadres achter zodat ik je kan mailen als ik de deuren nog eens open.

Ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil.
Dit is wat anderen vertellen:
"
"Ik dacht deze ochtend dat de wereld zoveel mooier zou zijn als iedereen Note to Self volgde. Hoe langer ik met dit levenswerk bezig ben, hoe meer ik zie dat emoties komen van de betekenis die je ergens aan geeft. De droge feiten zijn droge feiten, de rest is ons verhaal. Deze cursus voelt als een nieuwe start voor mij."
cursiste Lisa
Over
Note to Self
"
"Ik kan mijzelf beter lezen, zei ik vorige week nog tegen een vriend. En dat was zo fijn om dat van mezelf te beseffen. ❤️ En dat komt absoluut ook door te schrijven en door nieuwsgierig en zonder oordeel te kijken. En door elke keer te zeggen 'ik ben een mens' als ik het gevoel heb dat ik steken laat vallen."
cursiste Bieke
Over
Note to Self