Dit is wat anderen vertellen
Succesverhalen

Succes ziet er voor iedereen anders uit. Dit zijn de woorden die deelnemers, lezers, luisteraars met mij deelden. Misschien kunnen ze jou inspireren of overtuigen om ook een stapje vooruit te zetten of jezelf iets nieuws te gunnen.

"
"Sinds kort jouw podcast ontdekt. Bedankt, merci, zotjes. Eindelijk iemand die zonder schroom de lastigheden op tafel legt en er licht op schijnt. Je vat het zo mooi, je raakt me echt, je leert me om te aanvaarden. Dankjewel!"
Luisteraar Nathalie
Over
Kelly zegt foert!
"
"Dankzij je podcast heb ik mezelf beter leren kennen en zoveel bijgeleerd. Dankjewel Kelly, om al zoveel jaar deel uit te maken van mijn leven."
Luisteraar Esther
Over
Kelly zegt foert!
"
"Wie je bent en wat je doet maakten mij voor een verschil in een hele donkere periode waar ik geen uitweg meer uit zag. Dankzij je stem en je onderwerpen hielp je mij op pad, en ik ben zo dankbaar voor wat je doet."
Luisteraar Rozemien
Over
Kelly zegt foert!
"
"Ik dacht deze ochtend dat de wereld zoveel mooier zou zijn als iedereen Note to Self volgde. Hoe langer ik met dit levenswerk bezig ben, hoe meer ik zie dat emoties komen van de betekenis die je ergens aan geeft. De droge feiten zijn droge feiten, de rest is ons verhaal. Deze cursus voelt als een nieuwe start voor mij."
cursiste Lisa
Over
Note to Self
"
"Soms is zelfzorg een masterclass volgens in plaats van naar een verjaardagsfeestje van de schoonfamilie gaan. Blij dat ik erbij was!"
Mieke
Over
Masterclasses
"Bedankt voor de superboeiende inzichten tijdens deze masterclass intentioneel denken!"
Annelies
Over
Masterclasses
1 - 6 van 15