De inschrijvingen voor Kamp Foert zijn nu open. Meer info
Opnames met werkboek (audio en video)

Drie krachtige masterclasses

In drie online masterclasses van telkens twee uur leer ik je hoe je jezelf kunt ontschamen, bekrachtigen met intentioneel denken, en je stress de baas wordt met zorg voor je zenuwstelsel.

De opnames van de masterclasses zijn afzonderlijk te koop, of samen in één pakket.

Ontschaam jezelf

In de virtuele masterclass Ontschaam Jezelf leer ik je alles over de verpletterende rol die schaamte kan spelen in je leven, wat de gevolgen daarvan zijn en hoe je jezelf ertegen kunt beschermen en beetje bij beetje immuun kunt maken.

Visual Website Schaamte Blauw

Hoe zou je leven eruit zien zonder of met veel minder schaamte?
Wat zou je doen en bereiken dat nu buiten bereik lijkt te liggen?

In deze masterclass leer ik je een framework waarmee je je schaamte kunt leren aanpakken, net als de tools die ik dag in dag uit inzet om mezelf niet in de weg te staan als creatieve ondernemer en mens.

Je krijgt ook een aanvullend werkboek met alle info en extra oefeningen om aan de slag te gaan met je eigen schaamte. Alles is onmiddellijk na aankoop beschikbaar.

Prijs: 147 euro


Intentioneel leven en denken

In de online masterclass "Intentioneel Leven en Denken" leer je alles over hoe wat je denkt, bepaalt wat je doet. Of niet doet. En hoe je ermee aan de slag kunt gaan om jezelf te versterken en je leven te verbeteren.

Visual Website Intentioneel Blauw

Heb jij het gevoel dat je jezelf in de weg zit met beperkende gedachten, angsten, rigiditeit en onhaalbare latten?

In deze masterclass leer ik je hoe ons brein werkt, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je het inzet in je voordeel, en je niet laat blokkeren door onze evolutionaire neigingen. Als jij wilt stoppen met op veilig spelen, en het stuur van wat je denkt en doet volle bak in handen wilt nemen, dan is dit de masterclass die je nodig hebt.

Je ontvangt de opname van de live call, zowel in audio en video-format. Je krijgt ook een aanvullend werkboek met alle info en extra oefeningen om aan de slag te gaan met je eigen denkwerk.

Prijs: 147 euro

Promo: 47 euro


Je stress de baas met zorg voor je zenuwstelsel

In deze online masterclass leer je alles over hoe je hyperactief zenuwstelsel de plak kan zwaaien in je leven, wat de gevolgen daarvan zijn en hoe je jezelf beter kunt ondersteunen door te leren om te reguleren en voor meer innerlijke veiligheid te zorgen.

Visual Website Stress Blauw

Door je bewust te worden van de signalen die je lichaam geeft en hoe je ervoor zorgt dat je uit fight, flight, freeze of fawn komt, leer je door middel van kleine, veilige stappen om niet te forceren maar te reguleren en kalmeren.

Je krijgt ook een aanvullend werkboek met alle info en extra oefeningen om aan de slag te gaan met het reguleren van je zenuwstelsel.

Prijs: 147 euro

Visual 3Masterclasses Blauw

Deze 3 masterclasses samen kopen?

Deze drie masterclasses vormen een mooi fundament om sterker jezelf te worden. Koop ze nu samen met korting.

Prijs: 441 euro 297 euro

Ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil.
Dit is wat anderen vertellen:
"Bedankt voor de superboeiende inzichten tijdens deze masterclass intentioneel denken!"
Annelies
Over
Masterclasses
"
"Soms is zelfzorg een masterclass volgens in plaats van naar een verjaardagsfeestje van de schoonfamilie gaan. Blij dat ik erbij was!"
Mieke
Over
Masterclasses