Ik ben Kelly Deriemaeker

Ik rammel met plezier aan mentale kooitjes om mezelf en anderen te bevrijden

Ik ben een intense introvert met kenmerken van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en ADHD. Ik ben ook belachelijk nieuwsgierig, stel graag belangrijke vragen en deed dat ooit als journalist. Tot ik ontdekte dat er een nog krachtiger vuur in mij brandde, en ik mijn eigen maskers en die van anderen begon af te gooien.

Eerst moest ik beginnen kijken. Naar dat werk en leven dat er vanbuiten machtig uitzag, maar niet altijd zo voelde.

Ik was showbizz- en lifestylereporter, columnist, auteur, podcast host en maker van succesvolle online programma's rond geld en tijd. Tot mijn eigen verbazing begon ik twee bedrijven, werd ik moeder van twee en ging ik een paar keer voluit op mijn gezicht. Ik leerde zo dat innerlijke rust niet per definitie samenhangt met uiterlijk succes.

Onderweg ontdekte ik dat wat ik in mezelf afkeurde, net de dingen zijn waarmee ik anderen kan helpen. Als ik maar radicaal mezelf durf zijn en niks afwijs.

Als ik alles dat flink, inschikkelijk en bang wil zijn kan horen, zonder die aanwijzingen slaafs te volgen.

Ik geloof:

  • in zelfleiderschap en diepgang, weg van pleisters op de wonde

  • dat het ontmantelen en ontwapenen van wat je afkeurt in jezelf, de weg opent naar een beter leven

  • dat lastige vragen en conversaties het waard zijn

  • in je tijd nemen en je eigen weg zoeken, met liefde en boterhammen

  • dat leven vanuit je kracht en je kern voorgaat op altijd gelukkig en blij zijn

  • dat het eeuwige vergelijk niet relevant is, en ons miserabel maakt

Ik geloof dat je pas dicht bij jezelf komt als je echt durft te kijken, ook naar wat schuurt of oncomfortabel is.

Als jij blijft crashen tegen de muren van perfectionisme, faalangst en jezelf verliezen in de verwachtingen van anderen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben sterk in:

  • die vragen stellen die je helpen om de essentie terug te vinden

  • woorden geven aan wat je voelt maar nog niet kunt benoemen

  • samen met jou in mogelijkheden denken, vanuit je unieke kracht en eigenheid

  • meedenken en ondersteunen, vanuit aanvaarding en vertrouwen

Ik help jou zien dat er niks mis is met jou, zodat je kunt inzetten op nieuwe gewoontes vanuit liefde voor jezelf, nooit om te bewijzen dat je goed genoeg bent. Dat ben je al, en je moet nooit nog beter zijn dan je nu al bent.

Willen we dat afspreken?

De afgelopen tien jaar legde ik mijn hart en ziel in online trajecten rond gewoontevorming en baas worden over de belangrijkste aspecten van je leven.

Ik leerde honderden cursisten aan de slag te gaan met zelfleiderschap, persoonlijke groei en menselijke relaties.

Ik leer je om je volledige zelf te omarmen, zodat je kunt leven vanuit radicale authenticiteit, met vertrouwen en kracht.

Ik help je om foert te zeggen tegen gedachten en gewoontes die je in de weg zitten, zodat je volle bak kunt gaan voor jouw definitie van een succesvol leven.

Ik leer je om opnieuw vaste grond te vinden in jezelf.

Door te voelen en te luisteren naar wat jij nodig hebt, en te leren om door middel van heldere grenzen en bewustzijn stappen te zetten naar een leven dat goed voelt voor jou.

Zeg sayonara baby tegen overweldiging, angsten en mentale uitputting, en durf weer je echte, zalige zelf te zijn en je stem te gebruiken. Ik leer je om weer in het licht te stappen en dat liefdevol en krachtig te doen.

Kelly zegt foert!
Luister naar mijn podcast

Door vaker foert te zeggen tegen geïnternaliseerde regels, gedachten en gewoontes die je in de weg staan, kun jij voluit gaan voor waar je goesting in hebt. In mijn podcast leer ik je opnieuw kijken, voelen en vol overtuiging foert zeggen.